• Засіб для миття вікон і скла Clin Professional Лимон 4.5 л (5245)

Засіб для миття вікон і скла Clin Professional Лимон 4.5 л (5245)

  • Торгова марка: Clin
  • Артикул: 5245
  • Немає в наявності
  • Пакування : 4
  • 366.18 грн

Засіб для миття вікон і скла Clin Professional об'ємом 4,5 л — має спеціальну формулу Liquid Glass Technology, яка бездоганно справляється з забрудненням на вікнах і скляних поверхнях.

 Формула Clin містить у своєму складі спеціальний водовідштовхувальний полімер, який створює захисний шар на поверхні. Завдяки йому вода швидко стікає, не залишає крапель і бруду. Тому вікна залишаються чистими та блискучими вп'ятеро довше!

Засіб продається в об'ємі 4.5 літрів, його зручно використовувати як запаску, що дозволить зекономити і не перейматись чистоту вікон впродовж довгого часу.

Уникати вдихання речовини в розпиленому стані. Використовувати тільки на відкритому повітрі або в добре вентильованому приміщенні.

Спосіб застосування: Розпиліть безпосередньо на поверхню, потім протріть сухою серветкою (або ганчіркою з мікрофібри).

Замовити Засоби для миття вікон та скла та Серветки для прибирання можна онлайн у магазині Ромус з доставкою по Львову, а також у Київ, Івано-Франківськ, Харків, Одесу та інші міста.

На нашому сайті є все необхідне для офісу, будь то Побутова хімія або Офісне приладдя. Додаткові питання про товар чи роботу магазину можна поставити менеджеру, який обов'язково допоможе підібрати найкраще рішення.

Об'єм 4.5 л
Торгова марка Clin